Σάββατο 9 Μαΐου 2020

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ SARS-COVID 19 - 1ο μέρος.

   Στα πλαίσια του Καταναλωτικού Κινήματος που αφορούν την ΥΓΕΙΑ, το ΙΝΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ δεν μπορεί να παραμείνει αμέτοχο σε όσα διαδραματίζονται γύρω μας, με την πανδημία SARS-COVID19.
   Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε πρώτα για τα κεκτημένα του Καταναλωτικού Κινήματος, που υποχρεούμαστε να αναπτύξουμε:


1.   Το (βασικότερο)  Δικαίωμα της Επιλογής.

2.   Το Δικαίωμα της Ενημέρωσης.


3.   Το Δικαίωμα της Ασφάλειας.


7.   Το Δικαίωμα του Υγιούς Περιβάλλοντος.

  +1.    Το (αυτονόητο) Δικαίωμα της Αξιοπρεπούς Διαβίωσης. 

ΠΗΓΗ: inkadikap.blogspot.com

  Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς μας ότι η πανδημία SARS-COVID 19 είναι υπαρκτή, επειδή το κριτήριο της πανδημίας δεν είναι μονάχα το ποσοστό των ανθρώπων που νοσούν ή έχουν πεθάνει αλλά η ταχύτατη εξάπλωση της σε όλο τον κόσμο, καθώς επίσης δεν σχετίζεται με την εποχιακή γρίπη. 
Σχετικά με τη σημασία της πανδημία μπορεί κάποιος να ενημερωθεί στη διεύθυνση: https://el.wikipedia.org/wiki/Πανδημία

  Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως δεν είναι μικρός, συμπεριλαμβάνει όμως και όσους ενώ είχαν το ιό SARS-COVID 19 πέθαναν από άλλη αιτία και που συνετέλεσε και ο ιός, αφού βρισκόντουσαν στις ευπαθείς ομάδες  (δείτε: https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/dimosio-se-fek-i-kya-gia-tis-eypatheis-omades-eggrafo/ ) . 
   Σε αυτό όμως το σημείο υπάρχει πλήρη έλλειψη ενημέρωσης, από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, για τον πραγματικό αριθμό των θανόντων, που η αιτία ήταν μονάχα ο SARS-COVID 19. Η Ελληνική κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να ενημερώσει τους πολίτες της πλήρως και με υπευθυνότητα για τον ακριβή αριθμό των θανόντων μονάχα από το ιό SARS-COVID 19. Με την απόκρυψη της αλήθειας μπορεί να θεωρήσουμε ότι υπάρχει δόλος.

  Πριν συνεχίσουμε στο 2ο μέρος της ανάλυσης μας "ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ SARS-COVID 19" παραθέτουμε ένα βίντεο του 2011 με τον σημερινό Υπουργό Ανάπτυξης κο Άδωνη Γεωργιάδη και που αφορά τον ιό Η1Ν1, θα εφαρμόσει ο υπουργός όσα έλεγε τότε;
  


(φωτογραφία από:  https://www.galileo3000.si/ - Γραφείο Τύπου ΙΝΚΑ - ΔΙΚΑΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.