Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Αίτηση προς τον Δήμο Πειραιά για παράνομες χρεώσεις κλήσεων ΚΟΧ

Αποτέλεσμα εικόνας για αναγκαστική κατάσχεση ακινήτου
Παραθέτουμε για κοινή χρήση των δημοτών του Πειραιά  αλλά και για οποιοδήποτε άλλο Δήμο, το έντυπο του ΙΝΚΑ και που πρέπει να απευθυνθεί ο πολίτης στον αρμόδιο Δήμο σε διάστημα λιγότερο των 10 ημερών, από τότε που θα παραλάβει την σχετική έκθεση από δικαστικό επιμελητή, περί αναγκαστικής κατάσχεσης, για χρεώσεις παραβάσεων ΚΟΧ (παράνομη στάθμευση) πέρα της τριετίας.

Κατεβάστε την αίτηση (κάνοντας αριστερό κλικ στο βελάκι πάνω αριστερά, όπου θα εμφανίσει τρεις επιλογές Download / Log in / Sign up, επιλέξτε Download) και διαμορφώστε/συμπληρώστε την κατάλληλα με τα δικά σας στοιχεία και δεδομένα.



Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με το ΙΝΚΑ - ΔΙΚΑΠ  https://inkadikap.blogspot.gr/p/blog-page_56.html , η τεκμηρίωση της παράνομης πράξης του Δήμου Πειραιά βρίσκεται μέσα στο κείμενο της αίτησης.

Αφού παραδώσετε στον Δήμο την αίτηση, πάρτε αριθμό πρωτοκόλλου από την γραμματεία του Δήμου και επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις επόμενες ενέργειες που πρέπει να προβείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.