Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Τεχνολογία Κάρτας Πολίτη και τσιπάκια RFID συζήτηση στα ΧΑΝΙΑ

O  Σύλλογος για τα Δικαιώματα του Καταναλωτή  και του Πολίτη και το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης...
θα πραγματοποιήσουν ανοικτή συζήτηση ενημέρωσης των πολιτών την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα Αίθριον του Ιστορικού Καφέ Κήπος στον Δημοτικό Κήπο Χανίων.
 

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Γιάννης Αννουσάκης, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας.
Τα θέματα που θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν θα είναι τα εξής :
1)Τεχνολογία της Κάρτας Πολίτη και τσιπάκια RFID με τα δεδομένα τους διαθέσιμα σε όλους τους hackers του πλανήτη και στο οργανωμένο έγκλημα.
Αντιρρήσεις  και προβληματισμοί των οργανώσεων πολιτών και καταναλωτών για την πιθανότητα υποχρεωτικής εφαρμογής της Κάρτας Πολίτη (ομιλητής ο πρόεδρος του ΔΙ.ΚΑ.Π. Άγγελος Πιλάτης).
2) Οι θέσεις του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κρήτης για την Κάρτα Πολίτη και για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Ζητήματα βιοηθικής, σεβασμού των προσωπικών δεδομένων  του πολίτη και προστασίας του από εγκληματικές δραστηριότητες (ομιλητής ο Αθανάσιος Θεοδώρου).
3) Οι θετικές επιπτώσεις της επιστροφής της Ελλάδας στο εθνικό νόμισμα. Οι δυνατότητες των οφειλετών να επιτύχουν δικαστική διαγραφή οφειλών τους προς τις τράπεζες και προς το Δημόσιο  σε περίπτωση επιστροφής της Ελλάδας στο εθνικό νόμισμα. Διαδικασίες συγκρότησης παγκρήτιας επιτροπής διεκδίκησης δημοψηφίσματος για έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ (ομιλητής ο Ντερμανάκης Νικόλαος).

yiorgosthalassis.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.